Home > Hundekjøring > Hundekjøring på Svalbard

Hundekjøring på Svalbard

Det er mange som tenker at hundekjøring bare er for profesjonelle og folk som driver med konkurranser, men sånn er det faktisk ikke. Visste du at det finnes flere steder i Norge du kan drive med hundekjøring? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan prøve deg på hundekjøring på Svalbard og hvorfor dette er noe du bør prøve.

Svalbard som destinasjon

Svalbard virker egentlig ganske eksotisk for mange nordmenn, selv om det er en del av Norge. Det føles rart å tenke på at det faktisk finnes isbjørner i Norge og det gjør det på Svalbard! En av måtene å se disse isbjørnene er å dra på hundesledetur. Dette kan du gjøre i regi av ulike turistfirma, eller du kan prøve deg på å finne din favoritt hundekjører når du har kommet deg til Svalbard!

Hvorfor prøve hundekjøring?

Hvis du skal prøve hundekjøring, så er det aller mest sannsynlig at du kommer til å være den som sitter nede i sleden. Rett og slett fordi det å kjøre hundeslede er ganske vanskelig å lære seg. Du må kunne de rette kommandoene og du må få hundene til å skjønne hva du mener.

Vi mener at du burde prøve hundekjøring rett og slett fordi det er en såpass vill opplevelse. På Svalbard er det et landskap som du ikke finner andre steder i Norge og det er nettopp derfor vi anbefaler deg å prøve det, for du vil få et helt nytt syn på Norge. Du vil også bli overrasket over hvor fort hundene kjører!

Dette er den ultimate opplevelsen for deg som liker fart og spenning. Det å kjøre rundt på Svalbard med et spann med hunder er noe du kommer til å huske for alltid, det er bare så utrolig spesielt!

Kan hende du også liker...

travel-agency