Home > Hundekjøring > Hundekjøring for alle

Hundekjøring for alle

Hundekjøring over lange distanser er for eksperter, men det har blitt stadig vanligere å tilby hundekjøring til turister. Da kan du enten få opplæring for å kjøre selv, eller du kan bare sitte på og nyte turen. Du trenger altså ingen erfaring verken med hunder eller sledekjøring.

Gode naturopplevelser

Hundekjøring passer fint når du vil ha gode naturopplevelser, men kanskje ikke har lyst til å dra på skitur. Hundekjøring gir deg en fredeligere opplevelse enn skuterkjøring. Du kommer nærmere naturen, og kan la deg imponere over de fantastiske hundene. Du kan også hjelpe til med hundestellet.

Ideelt for funksjonshemmede

Hundekjøring er også en perfekt aktivitet for voksne og unge med nedsatt funksjonsevne. Alle som kan sitte i en slede kan bli med, så her har alle anledning til å komme seg ut i herlig natur.

Turer tilpasset deg

Ulike turer som arrangeres er korte dagsturer og lange turer med overnatting. Du kan bli tilbudt et måltid i det fri, og legge opp turen etter egne ønsker og behov. Erfarne guider kan tilrettelegge drømmeturen for deg, og guidene tar seg også av hundestellet underveis. Hos noen aktører tilbys også kjøreturer med vogn og hundespann om sommeren.

 

Kan hende du også liker...

travel-agency