Home > Hundekjøring > Delta i hundeløp etter brystoperasjon

Delta i hundeløp etter brystoperasjon

En brystoperasjon blir karakterisert som et rutineinngrep. Likevel er det viktig å hvile etterpå, og du kan for eksempel ikke drive med hardtrening de første seks ukene etter operasjonen. De aller første dagene skal du bare hvile, og får ikke engang løfte armene høyt. Deretter får du gradvis gjøre mer av dine vanlige aktiviteter.

Bilkjøring må vente

De fleste må vente flere dager, kanskje et par uker før de kan kjøre bil som før. Det handler ikke bare om selve operasjonen, men også om at du tar smertestillende etterpå, som ikke kan kombineres med bilkjøring. Det at du ikke kan løfte armene høyt, kan også påvirke muligheten til å kjøre bil. Når du igjen kan bevege armene vanlig, og har sluttet med smertestillende, kan du kjøre bil som før. Brystoperasjon har vanligvis flere fordeler enn ulemper, og hvis du har tenkt godt gjennom inngrepet på forhånd, har du nok planlagt at noen kan handle for deg, slik at du slipper å kjøre bil de første dagene. Mange handler også inn ting før operasjonen, slik at de kan hvile hjemme.

Mange valgmuligheter

Når du skal operere brystene, kan du velge mellom ulike implantater. Dråbeformet implantater gir ofte et veldig naturlig resultat, og dette har derfor blitt populært. Finn ut mer om dråbeformet implantater på Motiva, og velg innlegg med en stabil anatomisk form. Disse implantatene beskytter mot vridning og etterligner formen på naturlig bryster. Dråbeformet implantater har dessuten ledelinjer og prikker, og under videre oppfølging, er det mulig å se at de er riktig plassert gjennom et enkelt røntgenbilde.

Utsett hundekjøringen

Uansett hvilken type implantater du velger, trenger du tid til å komme deg etter inngrepet. Hundekjøring byr på risting og anstrengelser som du ikke bør drive med den første tiden etter operasjonen. Men du kan jo bruke tid sammen med hundene likevel, gjennom mating og stelling. Bare husk at du ikke har lov til å løfte tunge ting de første ukene, så alt som er tungt må du ha hjelp til. Når du har begynt å trene som vanlig igjen, kan du selvsagt fortsette med hundekjøring som før. Brystimplantater er ikke til hinder for noe som helst, det er bare den første tiden du skal ta det med ro, men det gjelder jo etter alle typer inngrep.

Kan hende du også liker...

travel-agency