Home > Hundekjøring > Tett på Nord-Norge i Fjellfilmfestivalen!

Tett på Nord-Norge i Fjellfilmfestivalen!

Mann stående på en bryggekant.

Fjellfilmfestivalene popper opp over hele Norge og faktisk i verden. I 2003 ble den aller første fjellfilm-festivalen holdt og siden har verden fulgt etter. Disse små, utilgjengelige festivalene skaper en magisk ramme for film og nå skal du få sjansen til å komme tett på Nord-Norge i årets fjellfilmfestival. For nå skal filmen om Kjell-Harald og Lasse, som la ut på en uortodoks «pub-til-pub» -runde, gjennom den nordnorske, nattsvarte villmarka som var hele 500 kilometer lang. En tur som skulle bli mye mer dramatisk enn de trodde på forhånd. Historien fortelles på lerretet, omkranset av mektige naturomgivelser, som sørger for en intens opplevelse for alle og enhver.

Stadig mer populært

Nordlys over Nord-Norge.

Å dra på utilgjengelige festivaler er i ferd med å bli veldig populært. Ikke bare i Norge, men også i verden. Omgivelsene som den norske naturen kan gi, blir stadig etterspurt av gjester og turister. Norge er et perfekt sted med sin varierte natur, til å kunne presentere festivaler på en original og nyskapende måte. Å delta på en slik festival, handler om gode forberedelser for gjestene. Å titte innom shopello for å sørge for at man er godt forberedt på vandring eller diverse temperaturforskjeller mellom dag og kveld, er nok ikke det dummeste man gjør.

Tett på nordnorsk natur

Å dra på en “Pub-til-pub”-runde over 500 kilometer er kanskje ikke noe en gjør hver eneste dag, men kompisene Lasse og Kjell-Harald tar oss med på en tur som etterhvert blir dramatisk med orkaner og frostskader. Sammen med seks grønlandshunder får du med deg alt fra de helt hverdagslige tingene til de litt mer dramatiske utfordringene en nordnorsk villmark kan by på. Omgitt av mektige fjell, vil denne opplevelsen garantert være ekte og intenst for deg.

Kan hende du også liker...

travel-agency